Ford Pro onthult de E-Transit Courier voor 2024

New E-Transit Courier 2024

Ford Pro heeft vandaag de E-Transit Courier onthuld, een gloednieuwe volledig elektrische bedrijfsauto die is ontworpen om compacte bedrijfsvoertuigklanten te voorzien van verbeterde connectiviteit en productiviteit. Dit nieuwe voertuig vult het aanbod van innovatieve elektrische en verbonden bestelwagens van Ford Pro verder aan. In dit artikel lees je alles over de belangrijkste kenmerken van de E-Transit Courier.

Verbeterde connectiviteit

De E-Transit Courier is volledig geïntegreerd met het platform van software en verbonden diensten van Ford Pro om efficiëntere bedrijfsvoering te realiseren. Hierbij kun je denken aan end-to-end laadoplossingen en managementtools van Ford Pro Software. De bedrijfsauto biedt zo volledig connected support, wat de productiviteit van bedrijven verder verhoogt.

Nieuwe en verbeterde kenmerken

De E-Transit Courier heeft een compleet nieuwe inrichting gekregen. De bedrijfsauto is rond een groter en flexibeler laadruimte ontworpen, wat 25% meer laadvolume biedt dan het vorige model. Daarnaast beschikt de E-Transit Courier over een verbeterde capaciteit, waaronder een verhoogde payload en ruimte voor twee Euro pallets. De E-Transit Courier is dus geschikt voor verschillende soorten bedrijven.

Elektrische prestaties

Als onderdeel van Ford’s wereldwijde investering van meer dan $50 miljard in de elektrificatie van hun voertuigen, is de E-Transit Courier de volgende stap in de elektrificatie van de iconische Transit-familie van bedrijfsvoertuigen. Dit elektrische model biedt ongecompliceerde elektrische prestaties en is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en efficiënte bedrijfsauto.

Ford Pro E-Telematics en FORDLiive

De E-Transit Courier wordt geleverd met volledig connected support, waaronder Ford Pro E-Telematics en FORDLiive, die uptime-boosting mogelijkheden bieden. Dit betekent dat klanten van Ford Pro, die langdurige marktleider zijn op het gebied van bedrijfsvoertuigen, kunnen profiteren van meer connectiviteit en capaciteit dan ooit tevoren.

Beschikbaarheid

De E-Transit Courier zal voor het eerst te zien zijn op de Commercial Vehicle Show in Birmingham, VK, van 18 tot en met 20 april. De bedrijfsauto zal later in 2024 in productie gaan. Klanten kunnen echter vanaf de zomer van 2023 benzine- en dieselversies van de Transit Courier bestellen in hun dichtsbijzijnde Ford-verdeler, die nog voor het einde van het jaar worden geleverd.

E-Transit Courier 2023